Selecteer een pagina

Over Softly Skincare

Hoi!

Huidverzorging is iets heel persoonlijks. Weten van wie je advies krijgt? Dat ben ik: Stephanie.

Als eigenaresse van een schoonheidssalon ervaar ik elke dag hoe belangrijk de juiste producten zijn, en hoe die een positieve invloed op de huid (en daarmee het humeur) van mensen kunnen hebben.

Om nog beter voor mijn klanten te kunnen zorgen, wilde ik zelf een eigen lijn met natuurlijke huidverzorging beginnen. Zo weet ik nog beter wat het voor de huid doet. Bovendien wilde ik weten wat er in de producten zit die ik elke dag gebruik. Tijd om de touwtjes zelf in handen te nemen dus.

Softly Skincare is ontstaan vanuit een passie voor pure producten die resultaat bieden. Alle ingrediƫnten heb ik zelf met zorg uitgekozen. Ik vertel je daar met alle liefde meer over, dus neem gerust contact op.

Liefs,

Stephanie